Skip to main content

Bij Studio Hanneke fotoshoot online te boeken

Over mij

Ik ben Hanneke Kemna 34 jaar, 14 jaar getrouwd met Dennis.  Samen hebben wij 2 prachtige zonen; Milan geboren op 28-02-2013 en Stijn geboren op 16-05-2014.

Toen ik 10 jaar was vroeg ik aan mijn ouders of ik een fototoestel mocht hebben voor mijn verjaardag… en deze kreeg ik. De fotorolletjes waren niet aan te slepen want ik nam overal mijn fototoestel mee, en de juffen en de  meesters die bestelde altijd foto’s bij mij.

Toen ik 18 jaar was kreeg ik een erg mooie kans om bij een fotograaf te gaan werken en daar alles te leren, deze kans greep ik natuurlijk met beide handen aan!

Nadat ik daar 3 jaar werkte ging deze in 2009 failliet, vervolgens kwam ik aan de overkant te werken bij een nieuw geopende fotozaak. Na anderhalf jaar verhuisde zij naar een ander pand en ben ik niet mee gegaan, en ben toen langzamerhand voor mezelf begonnen.
Doordat ik nog niet een volle week had met mijn eigen werk heb ik nog een jaartje bij de Gamma gewerkt. In 2012 ben ik hier gestopt doordat het niet meer te combineren was en sindsdien werk ik 100% voor mezelf.