Bij Studio Hanneke fotoshoot online te boeken

Newborn Studio Fotografie

Bij Newborn in de studio wordt met name van de baby individueel foto’s gemaakt, maar aan het einde ook enkele samen met zijn broers/zussen + ouders. Voor deze sessie heb ik een speciaal ingerichte plek in mijn studio waarbij alles voorhanden is om uw baby in verschillende settingen te fotograferen. Deze sessies worden aanbevolen om binnen de eerste 14 dagen na de geboorte plaats te laten vinden om onrust te minimaliseren, maar zijn ook geschikt voor iets oudere pasgeborenen die dit moment van binnen 14 dagen hebben gemist.


Neem even de tijd om mijn portfolio van newborns door te nemen om echt vertrouwd te raken met mijn stijl, en aarzel niet om contact met mij op te nemen via telefoon of e-mail als u nog vragen heeft.

Newbornshoot boeken?
U kunt mij tijdens de zwangerschap al boeken voor een newbornshoot, zo kan ik in mijn agenda er rekening mee houden. Zodat u zeker weet dat u een plekje heeft.
Zodra u bevallen bent kunt u contact met mij opnemen en plannen we een datum voor de shoot.

Tijdens het boeken nemen we de kleuren door waar u van houdt, zodat ik de achtergronden en newbornpakjes daarop aan kan passen.

Portfolio Newborn Studio Fotografie

© Studio Hanneke, alle rechten voorbehouden
.