Bij Studio Hanneke fotoshoot online te boeken

Lifestyle Newborn Fotografie

Bij het populaire Lifestyle Newborn zijn zowel baby’s individueel als baby, broers/zussen + ouders betrokken. Lifestyle-sessies omvatten geen enkele vorm van props of formeel poseren. In plaats daarvan zijn ze meer spontaan van aard, met de primaire focus op de nieuwe band tussen jullie allemaal. Deze sessies worden aanbevolen om binnen de eerste 14 dagen na de geboorte plaats te laten vinden om onrust te minimaliseren, maar zijn ook geschikt voor iets oudere pasgeborenen die dit moment van binnen 14 dagen hebben gemist.

Voor de fotoshoot:
Neem even de tijd om mijn portfolio van lifestyle newborns door te nemen om echt vertrouwd te raken met mijn stijl, en aarzel niet om contact met mij op te nemen via telefoon of e-mail als u nog vragen heeft.

Tijdens de fotoshoot:
Zodra ik aankom, zullen we samen een korte rondleiding door uw huis maken, zodat ik de beste locaties kan vinden om te fotograferen. Ik ben in de eerste plaats op zoek naar de beste verlichtingsomgeving, dus maak je geen zorgen over wat er op de achtergrond is of over het verplaatsen van objecten – ik verplaats meubels graag als dat nodig is. Tijdens de sessie werk ik één-op-één met je pasgeborene en het gezin als geheel. Hoewel ik van plan ben veel foto’s van alleen uw baby te maken, moeten ouders verwachten dat ze er 90% van de tijd bij betrokken worden en gefotografeerd worden. Over het algemeen vormen de ouderlijke slaapkamer en de kinderkamer de beste omgevingen voor dit soort sessies.

Na de fotoshoot:
Als de sessie voorbij is, krijgt u binnen een week een link in uw mail waarmee u de foto’s op hoge resolutie kunt downloaden (na betaling van de factuur). Deze foto’s zullen hier beschikbaar zijn gedurende 30 dagen.

Met uw toestemming worden deze foto’s eventueel gedeeld op mijn Facebookpagina, dus zorg ervoor dat je deze pagina leuk vindt om updates te ontvangen 🙂

Portfolio Lifestyle Newborn Fotografie

© Studio Hanneke, alle rechten voorbehouden
.