Skip to main content

Bij Studio Hanneke fotoshoot online te boeken

Buiten Fotografie

Het doel van mijn familie shoots is om de connectie van uw gezin vast te leggen. De shoots zijn vooral ontspannen en erg leuk. Mijn stijl is niet dat er alleen maar geposeerde foto’s worden gemaakt, het is natuurlijk de bedoeling de momenten tussen jullie vast te leggen in plaats van dat iedereen constant naar de camera kijkt en lacht.

Ik moedig ouders ten zeerste aan om mee te doen, zodat je een reeks mooie foto’s krijgt van jou als gezin en van je kinderen alleen. Ouders proberen vaak te vermijden om voor de camera te staan ​​en willen gewoon dat er foto’s van hun kinderen worden gemaakt, maar als uw kinderen volwassen zijn, kijken ze terug en willen ze ook graag foto’s van u zien. Wees aanwezig in deze herinneringen, zodat uw kinderen ze altijd hebben.

Fotoshoot buiten

Het optimale moment van de dag voor een buitenshoot is twee uur voor zonsondergang. Dit komt doordat de zon lager aan de hemel staat wat heerlijk zacht licht geeft en op een zonnige dag mooie gouden tinten. In de zomermaanden, als de zonsondergang later is, kan dit betekenen dat u de dutjes en maaltijden slechts één dag moet aanpassen om de kinderen wat later dan normaal wakker te houden, maar het is het echt waard.

 

Portfolio Buiten Fotografie