Skip to main content

Bij Studio Hanneke fotoshoot online te boeken

Studio Hanneke 10 jaar

De tijd is echt voorbij gevlogen. Het is net of ik gister ben begonnen met mijn eigen studio en dan is het nu ineens 10 jaar later.
Als ik terug kijk op wat ik allemaal in deze 10 jaar heb bereikt, dan kan ik niet meer dan heel erg trots zijn.

4 januari 2011: Daar stond ik dan bij de kamer van koophandel, deze dag ging ik Studio Hanneke inschrijven.. een spannende tijd!
Wat ga ik doen en hoe pak ik het precies aan?
Begin 2011 moest ik zelf nog een schouderoperatie ondergaan en in die tijd van herstel heb ik alles uitgedacht.
Was er al gauw over uit wat ik wou doen en waarmee ik vooral wou beginnen.. Kinderfeestjes!
Grote tafel aangeschaft met 8 stoelen.

Maart 2011 werden er 5000 flyers bezorgd, april 2011 was ik hersteld en gingen we de flyers huis aan huis bezorgen 150 stuks hebben we hier
in de buurt door de brievenbussen gedaan.
Diezelfde avond kreeg ik dan al mijn eerste kinderfeestje aanvraag, de dagen erop kreeg ik nog meer aanvragen.
Studio Hanneke werd bekend door de kinderfeestjes, als ik door de winkel liep werd ik regelmatig aangesproken door kinderen.
Elke kinderfeestje was een feest! Fotolijstjes knutselen, make-up, fotoshoot, modeshow en als afsluiting een high tea of patat.

Naast kinderfeestjes begonnen de andere opdrachten ook te lopen: portretten, zwangerschapsfoto’s, kinderfotografie, trouwreportages en kinderdagverblijven.
28 februari 2013 werd onze zoon Milan geboren 2 weken na zijn geboorte heb ik van hem foto’s in de studio gemaakt, mijn eerste ”newborn” shoot.

25 april 2013 mocht ik mijn eerste cake smash fotograferen Nayomi (de dochter van Delicate cakes die mijn taartjes altijd maakt)

Wat vond ik dit leuk! Al snel volgden er meer en nu zeven jaar later zit ik ruim boven de 1000!
16 mei 2014 op de dag dat wij 6 jaar getrouwd waren werd onze zoon Stijn geboren en hij maakte ons gezin compleet.
Na zijn geboorte voelde ik me zo goed waardoor ik het werk ook weer snel oppakte in dat zelfde jaar kozen we ervoor om de studio te verbouwen
alles werd vernieuwd: nieuwe vloer, muren een nieuw likje verf, maar ook nieuwe meubels.

Na zo’n 200 kinderfeestjes besloot ik in 2016 hiermee te stoppen, want moest helaas een keuze maken doordat het me te veel werd.. De cake-smashes, newbornshoots, trouwreportages, etc. en mijn twee kinderen.. het lukte niet om alles te blijven doen.

In februari 2017 besloten we om de studio wederom te verbouwen. Maar nu een grote verbouwing zodat het een eigen ingang en etalage kreeg.
Alles werd vernieuwd, elektra, nieuwe kozijnen, pvc vloeren en nieuwe tussenwanden om de privé-ingang en studio te scheiden van elkaar.
Doordat het ongeveer 3 maanden zou gaan duren voordat alles klaar zou zijn, moesten we een oplossing zoeken voor de studio..

Alsof het zo moest zijn, kreeg ik bijna op dat zelfde moment de vraag of ik tijdelijk in het winkelcentrum wou gaan zitten i.v.m leegstand.
Ja heel graag!! 1 oktober 2017 kreeg ik de sleutel van het oude Blokker pand en heb hier 3 maanden gebruik van mogen maken.
We zijn inmiddels 3 jaar verder en wat ben ik blij met mijn studio!