Skip to main content

Bij Studio Hanneke fotoshoot online te boeken

9 Maanden Zwanger

Wanneer was de laatste keer dat u een professioneel portret liet maken?

Trouwfoto’s misschien. De bruiloft van iemand anders? Schoolfoto’s?

Velen van ons, vrouwen, hebben al heel lang geen professionele foto’s laten maken; en overwegen meestal pas weer een fotoshoot als we aanstaande mama worden. Zwangerschap is zo’n geweldig excuus om portretten van jou en je buik te maken. Het is een tijd die je misschien nooit meer zult krijgen. Geniet van je zwangere lichaam en het prille begin van het leven van je nieuwe baby. De stralende blikken van liefde en aanbidding die we op dit moment vastleggen, worden alleen geëvenaard door diezelfde tedere uitingen van liefde, vastgelegd in de familieportretten van de pasgeborene.

Deze shoot is mogelijk bij mij in de studio, op een buitenlocatie, of misschien gewoon lekker bij je thuis. Bij elke van deze kunnen individuele zwangerschapsportretten gemaakt worden, maar ook met uw partner en eventuele andere kinderen die u heeft.

Zwangerschapfoto’s kunnen het beste worden gemaakt tussen 32 en 36 weken, zodat uw buik al vol en rond is, maar voordat de baby ‘zakt’ en u zich minder op uw gemak voelt.

Portfolio 9 Maanden Zwanger